ÓAM-Ózdi KC: rangadó lesz a javából

Akt.:
ÓAM-Ózdi KC: rangadó lesz a javából
Ózd – Két hét szünet után folytatódik az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokság. A keleti csoport 9. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttesére idegenbeli rangadó vár, hiszen a piros-kékek szombaton 18 órai kezdettel a Nyíregyháza vendégei lesznek.

A két északkeleti együttes évekre visszamenőleg mindig nagy csatát vív egymással, most is szoros találkozóra van kilátás, amire a táblázaton elfoglalt helyezések alapján is következtetni lehet.

– Nehéz idegenbeli találkozó előtt állunk, amelyre egyértelműen illik a rangadó jelző. A két csapatot ugyanis csupán két pont választja el egymástól a táblázaton, ezért kiélezett és szoros mérkőzésre számítok – jelentette ki Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. – Az elmúlt két hétben igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni a szabolcsiak játékából, hiszen szeretnénk meglepetést okozni szombat este. A Nyíregyháza jó csapat, rutinos, NB I-et megjárt játékosok alkotják a soraikat. Ettől függetlenül az ő eredménysorukban is volt hibapont, hiszen kikaptak Békésen és Orosházán is pontot hagytak. A felkészülési időszakban kétszer is találkoztunk velük, idegenben egy góllal kikaptunk, itthon viszont legyőztük őket. A bajnoki meccset azonban egyikhez sem lehet hasonlítani. A hétközi munkánkat nehezítette több kulcsjátékosunk sérülése, de bízom benne, hogy szombaton mindenkire számíthatok, ezen a nagyon fontos összecsapáson.

A Bujtosi Szabadidőcsarnok (BUSZACSA) felújítása miatt a Nyíregyháza nem a megszokott környezetében fogadja majd az ÓAM-Ózdi KC-t ezen az estén. A találkozót a Bem iskola tornatermében bonyolítják le, a rangadón Ács Zsolt és Tóbiás Richárd Tamás sporttársak fújják majd a sípot.

ÉM-MESporthírek


hirdetés


hirdet�s