ÓAM-Ózdi KC: nagy csata, szoros vereség

ÓAM-Ózdi KC vs. Ferencvárosi TC
ÓAM-Ózdi KC vs. Ferencvárosi TC - © Fotó: Marosréti Ervin
Ózd – A hetedik helyen zárta az NB I/B-s kézilabda-bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a záró fordulóban az ezüstérmes Ferencváros ellen egy rendkívül kiélezett, szoros csatában maradtak alul. Az ózdiak az első félidőben hat góllal is vezettek, de a fővárosiak fokozatosan ledolgozták a hátrányukat, és izgalmas végjátékban elvitték a két pontot Ózdról.

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 26. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Ferencvárosi TC 32-34 (19-17)

Ózd, 500 néző. V.: Horváth, Marton.

ÓAM-Ózdi KC: Tóth K. – Cupkovic (3), DUKIC (4), SÁNDOR R. (8), SZILÁGYI D. (5), NYESTE B. (8), Barta D. (1). Csere: Losonczi (k), Fodor K. (k), Frey T. (3), Csépányi G. (-), Nagy P. (-), Horváth Sz. (-), Scitovszky T. (-), Kóródi K. (-). Edző: Szakál György.

Ferencvárosi TC: Tuba Kovács – Bujtár (2), TAKÓ D. (5), Mátó I. (3), Nikolicza (2), Bak S. (2), Grandjean (2). Csere: Molnár Gy. (k), Pozsgai (-), SIMÁNYI P. (9), VARGA L. (3), Zalai (-), MÁRKUS B. (6), Gyurcsovics (-), Nagy N. (-). Edző: Adorján Gábor.

Szakál György: – Nagyszerű első félidőt produkáltunk, de a fordulás után a hosszabb kispaddal rendelkező Ferencváros felőrölt minket. Nagy szívvel és akarással kézilabdáztunk, de ez sem volt elég a pontszerzéshez. A csapat nevében köszönöm a szurkolók biztatását, sokat jelentett, hogy végig ott álltak mögöttünk. Ugyanakkor mindenkinek szeretném megköszönni a munkáját, aki a bajnokság során segített minket, és a keret valamennyi játékosának, hogy hozzátette a magáét ehhez az idényhez.

Adorján Gábor: – Ebben a formában a mi csapatunknak ez volt az utolsó mérkőzése. A srácok nagyot harcoltak, a jobb hajránk döntőnek bizonyult ezen az esetén. Gratulálok az Ózdnak, és a saját játékosaimnak is ehhez a teljesítményhez.
hirdetés


hirdet�s