ÓAM-Ózdi KC: Izgalommentesen, simán

ÓAM-Ózdi KC: Izgalommentesen, simán
Ózd – Magabiztos, tízgólos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC csapata a férfi kézilabda NB I/B., 10. fordulójában.

A piros-kékek szombaton délután a Füzesabony ellen győztek 34-24-re, a többi eredmény pedig úgy alakult ezen a napon, hogy az ózdiak két helyet előreléptek a bajnoki táblázaton. Szükség volt erre a két pontra, hiszen az előttünk álló hetekben két idegenbeli rangadó is vár az észak-borsodiakra.


Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B.,

Keleti csoport, 10. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Juhász ’99 Füzesabonyi SC
34-24
(15-11)

Ózd, 500 néző. V.: Sándor L., Szikszay Cs.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – CUPKOVIC (11), Sándor R. (1), HORVÁTH SZ. (7), Csépányi G. (1), NYESTE B. (3), Menyhárt M. (2). Csere: Losonczi (k), Fekete L. (4), Scitovszky T. (-), Szilágyi D. (4) Barta D. (1), Kocsis R. (-), Szakál D. (-). Edző: Szakál György. Juhász ’99 Füzesabonyi SC: Gulyás L. – FUNAK (6), Kovács B. (4), Péter J. (2), Hevér (3), Maguska (3), Blazsek (-). Csere: Popcak (k), Tamás T. (-), Tamás Á. (1), Horpáczi (1), Major (1), Répási (3), Bukta (-), Csapó (-). Edző: Drízner Péter.

Szakál György: – A heti felkészülésünket nagyon sok minden hátráltatta, ezért nem voltam nyugodt a találkozó előtt. Szerencsére az első néhány percet leszámítva a csapat végig uralta a játékot, helyenként meggyőző teljesítményt nyújtottunk, és ilyen arányban is magabiztosan nyertünk. Az idegenbeli rangadók előtt azonban figyelmeztető a sok elhibázott ziccer és hétméteres.

Drízner Péter: – Mind a négy átlövő játékosunk átlag alatti teljesítményt nyújtott, így pedig sehol nem lehet mérkőzést nyerni, Ózdon pedig pláne nem. Ráadásul az első félidő közepére a védekezésünk is felpuhult, ezt pedig egy csapat sem bírná el, a miénk pedig végképp nem.

hirdetés


hirdet�s