ÓAM-Ózdi KC: Gólpárbaj és biztos siker

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SE
ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SE - © Fotó: Marosréti Ervin
Ózd – Hullámzó játékkal, de végig vezetve nyert az ÓAM-Ózdi KC csapata az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság nyitányán.

A piros-kékek szoros első játékrészt követően, magabiztosan győzték le a Balassagyarmatot az északi rangadón. Az ózdiaknál többen is jó teljesítményt nyújtottak, de védekezésben még bőven van javítanivaló, amit a kapott gólok száma is mutat.

ÉM-ME


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 1. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Balassagyarmati Kábel SE

39-35 (18-17)

Ózd, 500 néző. V.: Medve R., Nagy L.


ÓAM-Ózdi KC: Tóth K. – CUPKOVIC (7), HORVÁTH SZ. (6), SÁNDOR R. (5), CSÉPÁNYI G. (4), NYESTE B. (3), MENYHÁRT M. (6). Csere: Losonczi (k), Scitvoszky T. (-), FEKETE (6), Vojinovic (2), Pillár (-), Nagy P. (-). Edző: Szakál György.

Balassagyarmati Kábel SE: Siró – DUZSI D. (12), SZABÓ T. (7), Kajdy N. (-), Munkácsi R. (2), SZÉKELY K. (4), VIZLER M. (4). Csere: Djukanovic (k), Bécsi M. (3), Leiter (-), Dóczi (-), Tokai (-), Szabó A. (3), Danisovszki (-), Piroska (-), Tihanyi (-). Edző: Molnár Ferenc.


Szakál György: – Végig vezetve, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A védekezéssel azonban nem voltam megelégedve, ezen még sokat kell dolgozunk az előttünk álló időszakban. Örülök, hogy közel negyven gólt szereztünk, és győzelemmel kezdtük a bajnokságot.

Molnár Ferenc: – Támadásban nem voltak gondjaink, de kapusteljesítményben elmaradtunk a várttól. A hazai csapat többször is elhúzott tőlünk, de rendre vissza tudunk jönni. A hajrában azonban ez már nem sikerült, gratulálok a hazaiak győzelméhez. Természetesen igyekszünk a hibákat kijavítani a következő mérkőzéseken.Sporthírek


hirdetés


hirdet�s