ÓAM-Ózdi KC: alkalmi otthonban Putnokon

ÓAM-Ózdi KC: alkalmi otthonban Putnokon
Ózd, Putnok – Ezen a hétvégén többnapos vallási rendezvényt tartanak a Városi Sportcsarnokban, így az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabdacsapata alkalmi albérletben játssza le soros hazai bajnokiját.

A keleti csoport 5. fordulójában a piros-kékek a bajnokságot szintén remekül kezdő Békést látják vendégül szombaton 18 órai kezdettel a putnoki sportcsarnokban. A két fél jól ismeri a másikat, a felkészülési időszakban is játszottak egymással. Akkor az alföldiek egyetlen góllal legyőzték az ózdiakat.

– Igazi rangadóra van kilátás, nemcsak a csapatok táblázaton elfoglalt helyezései alapján, hanem az elmúlt esztendők hagyományait tekintve is – tette hozzá Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzője. – A két együttes évek óta, mindig szoros csatát vív egymással, így most is nagyon izgalmas küzdelemre számítok. A játékosállomány erőssége és a két fél felfogása is hasonló, ebből a szempontból is érdekes lesz a szombat esti találkozó. Nyilván sok múlik azon, hogy a Békés kulcsemberei milyen napot fognak ki, de azért, hogy ne éljenek túlságosan a pályán, mi tehetünk a legtöbbet. Nekünk mindenképpen a saját játékunkra kell koncentrálni, lényeges lesz, hogy az ellenfelünkre ráerőltessük az akaratunkat. Rangadó előtt állunk, de hazai pályán – még ha Putnokon is – le kell győznünk a Békést. Így ugyanis ott tudnánk maradni a táblázat első részében, ami mindenképpen fontos lenne a további mérkőzések előtt. Ha kevesebb technikai hibát követünk el, mint a szerdai kupameccsen, és át tudjuk menteni a Balmazújváros elleni, első félidei formát, akkor eredményesen, győztesen hagyhatjuk el a putnoki sportcsarnok pályáját.

Az ÓAM-Ózdi KC a pénteki edzését már Putnokon tartotta meg, hogy a játékosok minél jobban alkalmazkodni tudjanak a terem sajátosságához.

ÉM-ME