Ő lett a legszexisebb nő a Földön – Lista!

Akt.:
Ő lett a legszexisebb nő a Földön – Lista!
  Idén is megválasztotta az FHM a világ legszexisebb nőjét. Tulisa Contostavlos nem akárkiket utasította maga mögé. Íme a Top30-as lista!

A férfimagazin, mint sok éve már idén is szavazást indított, hogy kiderüljön, ki a legszexisebb nő a Földön. A végeredmény: a 23 éves Tulisa Contostavlos az N-DUbz énekesnője nyerte a szavazást.
A nyertesnek a londoni Proud Cabaret klubban rendezett partin adták át a díjat. Tulisa elárulta, hogy ez az a díj, ami valószínűleg egész életében nagy becsben fog majd tartani. Hát nem is akárkiket előzött meg érte, Cheryl Cole, Rihanna, Katy Perry, Megan Fox és egyebek között Mila Kunist is letaszította a trónról.

A lista a korábbihoz képest némileg átrendeződött. A popsztár Katy Perry a második helyről esett vissza a hatodik hylre, míg Megan Fox a hetedik helyre csúszott korábbi negyedik helyezése helyett. Új arc a listán Pippa Middleton, akit a csábosnak tartott feneke körüli hírverés egyenesen a 11. helyre repített, miközben Scarlett Johansson, Christina Hendricks vagy Jennifer Aniston csak a 30., a 89. illetve a 79. helyen kötöttek ki.
Ime a Top30:
1. Tulisa Contostavlos
2. Cheryl Cole
3. Rihanna
4. Rosie Jones
5. Grúzia Salpa
6. Katy Perry
7. Megan Fox
8. Keeley Hazell
9. Mila Kunis
10. Emily Atack
11. Pippa Middleton
12. Pixie Lott
13. Daisy Lowe
14. Mollie király
15. Millie Mackintosh

16. Jessie J
17. Zooey Deschanel
18. Rosie Huntington-Whiteley
19. Frankie Sandford
20. Kelly Brook
21. Laura Haddock
22. Berenice Marlohe
23. Kate Upton
24. Holly Willoughby
25. Cher Lloyd
26. Michelle Keegan
27. Lana Del Rey
28. Katrina Bowden
29. Taylor Momsen
30. Scarlett Johansson

– MON –