Nyugati kényelem keleten

Akt.:
Nyugati kényelem keleten
A teljesség harmóniája a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** – ben! Mindenkinek más elképzelése van az üdülésről, mindenkinek mást jelent a kikapcsolódás. Egyvalamiben azonban mindenki egyetért: elutazni, egy kicsit elvonulni a mindennapokból és feltöltődni, varázslatos dolog.


A kikapcsolódáshoz vezető utat rendhagyó módon egy kis időutazással kezdjük… Mezőkövesd főszolgabírája, Szentléleki Zsóry Lajos birtokán kőolajat feltáró fúrás során 1939-ben „fekete arany” helyett termálvíz tört a magasba. A mezőkövesdi ZSÓRY termálvíz a kénes gyógyvizek csoportjába tartozik. Gyógyhatását tekintve Magyarország természeti kincseinek egyik legértékesebbike.


…és visszatérve a jelenbe, célba értünk. Erre a gyógyvízre építették fel a négycsillagos, 134 erkélyes szobával, 9 különböző nagyságú konferenciateremmel rendelkező Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness****-t, mely 2008. novemberében nyitott meg. Elhelyezkedése tökéletes, hiszen autópályán minden irányból megközelíthető, így egy órányi autóútra van akár Budapestről, akár Debrecenből indulva.

Testünk, lelkünk és szellemünk harmonikus egységét a helyszínen igénybe vehető programok, a szálloda légköre, a speciális ételkínálat és nem utolsó sorban a régióban egyedülálló módon, a szállodában megtalálható gyógyvíz különleges ereje garantálja mind üzleti vendégek mind kikapcsolódásra vágyók részére. A családokat nagyon vonzó gyermekkedvezményekkel is várjuk. Csak el kell jönni érte.

A Wellness részleg teljességét négy medence biztosítja. A 2 részre osztott élményfürdő, a 2 eltérő hőfokú ZSÓRY gyógyvizes medence és az úszómedence mellett különleges szaunavilágunk kiválóan alkalmas a regenerálódásra. A különleges, az országban egyedülálló kezelésektől, masszázsoktól kezdve a különböző relaxáló fürdőkig kínálatunkban mindent megtalál. A wellness szálloda nyújtotta életmód napok tökéletes kiegészítői luxuskezeléseink. Méregtelenítő masszázsainkkal, szénhidrátról, dohányzásról leszoktató kezeléseinkkel testének-lelkének tökéletes harmóniáját segítjük. Különleges illóolajaink, frissítő kezeléseink a könnyed pihenés garanciái, a minden testterületre kiterjedő, a masszázs során alkalmazott olykor simító, máskor dörzsölő mozdulatainkkal bőre puhaságát, vérkeringése felfrissítését fokozzuk. Felkészült szakembereink panaszainak ismeretében az Önnek leginkább megfelelő wellness kezeléssel kényeztetik Önt szállodánkban, hogy a kikapcsolódás tökéletes legyen!

Wellness kezeléseink mellett férfiak és hölgyek egyaránt szépülhetnek Beauty Farmunkon, ahol fodrászat, kozmetikai és pedikűr szolgáltatások széles skálája közül kedvükre válogathatnak.
Lelkünket a környék kulturális és természeti szépségei varázsolják el, hiszen a szálloda közelében 4 világörökséget is megtalál.
Összefoglalva… álljon itt vendégkönyvünk egy igen találó bejegyzése:
„Már az összes vészjelzőm villogott, csiripelt, jelzett, de itt sikerült feltölteni a telepeimet. Csak abban bízom, hogy kitart, amíg visszajövök!”* * * *
A szállodáról részletes bemutatkozó leírás a www.balneohotel.hu címen érhető el.