Nyomon követve Sátán

Ózd, Sáta – Elfogta a rendőrség azt a két fiatalembert, akik egy Sátán parkoló autóbusz üzemanyagtartályát csapolták meg és tulajdonítottak el belőle üzemanyagot.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság H. Olivér 31 éves és O. Gergő 18 éves sátai lakosokkal szemben.

A rendőrségre 2015. május 18-án 5 órakor érkezett bejelentés, hogy egy – Sáta, Kossuth Lajos utcán parkoló – autóbusz üzemanyagtartályát ismeretlen személy megrongálta és abból több tíz liter üzemanyagot eltulajdonított.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek és követték a gázolaj elfolyása során keletkezett nyomokat, amelyek H. Olivér lakásához vezettek.

Az elvégzett házkutatás során az üzemanyag eltulajdonításához használt eszközöket, kannákat, továbbá az udvaron csordultig tele tankkal parkoló autót is lefoglalták a rendőrök.

H. Olivért és a bűncselekmény elkövetésében közreműködő társát, O. Gergőt a járőrök az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –