Helyi közélet

2012.02.17. 15:04

Környezetvédelmi vetélkedő Harsányban

Harsány - „Ki a legÖKOsabb?” elnevezéssel négyfordulós környezetvédelmi vetélkedőn vehettek részt a harsányi iskola tanulói február elején.

Harsány - „Ki a legÖKOsabb?” elnevezéssel négyfordulós környezetvédelmi vetélkedőn vehettek részt a harsányi iskola tanulói február elején.Érdekes interaktív feladatokban bizonyíthatták tudásukat és környezettudatos gondolkodásukat a gyerekek. Az első állomáson egy kisfilm megtekintése után aktivizáló kérdésekre kellett válaszolniuk a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás témakörében. A második feladat az informatika tanteremben szervezett búvárkodás volt, az interneten kellett megkeresni védett állatokat és ritka természeti jelenségeket. A harmadik állomáson az öko-játszóházban válogatott újrahasznosítható anyagokból kellett használati eszközöket és dísztárgyakat alkotni. A legvégén az előre behozott gyümölcsökből gyümölcssalátát készítettek a tanulók, amit utána jóízűen elfogyasztottak. A vetélkedő jó hangulatban zajlott és ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában