Nyolcéves a tardonai horgásztó – bulival

Tardona – Nyolcadik születésnapját ünnepli június 7-én a tardonai horgásztó. Makrai Zoltán tógazda és családja a jeles nap alkalmából nagyszabású bulit rendez az „ünnepelt” tiszteletére.

A programok széles skálán mozognak, a kicsiktől egészen a nagyokig, mindenki talál köztük kedvére valót.

A kínálatban szerepel hőlégballonozás, quadozás, siklóernyős bemutató, terepjáró autós túra, a horgászni vágyóknak nagyhal telepítéssel kedveskednek – tudtuk meg informátorunktól, Szemán Adrienntől. Az ünneplésből természetesen a kisebbek sem maradhatnak ki: állatsimogató, kézműves foglalkozás, póni lovaglás és táncház várja őket. A konyha kínálata mellett töltött káposzta és pacalpörkölt rendelhető ebédre a helyszínen. Akik azonban kevésbé mozgalmasan szeretnék eltölteni a napot, ők a sörsátorban hűsölve kivetítőn kísérhetik figyelemmel a foci EB eseményeit.

Az este hangulatáról további sztárvendégek és programok gondoskodnak: a Boka duó slágermixekkel, Somogyi András parodista pedig vidám műsorral készül az ünnepi alkalomra.

És akinek még ez sem lenne elég, az retro video diszkóra rophatja a táncot DJ.Bazsoval. A rendezvényre a belépés és a parkolás ingyenes! Mindenkit szeretettel vár Makrai Zoltán és családja!

B. Gy.