Sport

2015.10.18. 17:21

Dobogóközelben az ÓAM-Ózdi KC

Ózd, Nyírbátor - Végig vezetve, magabiztos játékkal gyűjtötte be a két bajnoki pontot az ÓAM-Ózdi KC csapata Nyírbátorban.

Ózd, Nyírbátor - Végig vezetve, magabiztos játékkal gyűjtötte be a két bajnoki pontot az ÓAM-Ózdi KC csapata Nyírbátorban. Az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság hatodik fordulójában több sérült játékost kénytelen volt nélkülözni a piros-kék társaság, de a szabolcsi városban így is sem kellett izgulni. Két rövidebb szakaszt leszámítva, az ózdiak egyértelműen uralták a mérkőzést, és végül hat góllal, 30-24-re győztek Váczi Sándor együttese ellen.

Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 6. forduló

VKK Nyírbátor – ÓAM-Ózdi KC

24-30 (10-16)

Nyírbátor, 200 néző. V.: Oláh, Bonifert.

VKK Nyírbátor: Gadnai – Csebi (-), Hornyák (2), Szabó Cs. (-), BÍRÓ Á. (5), Nagy D. (-), Vasas Gy. (1). Csere: Kőrizs (k), Erdős Z. (2), KOVÁCS Á. (4), Torzsa (-), FÜLÖP G. (5), Dobos B. (2), Molnár Z. (2), Csonka P. (-), Minégosz (1). Edző: Váczi Sándor.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – CUPKOVIC (7), HORVÁTH SZ. (5), Sándor R. (2), CSÉPÁNYI G. (5), Nyeste B. (4), Scitovszky T. (1). Csere: Tóth K. (k), FEKETE L. (5), Dukic (1). Edző: Szakál György

Váczi Sándor: - Minőségében más a játékos anyaga az Ózdnak, mint nekünk. Ehhez gratulálok a vendégeknek, nagyon jó csapatuk van. Ez a mérkőzés azon múlt, hogy az ózdi csapat becsülettel és nagyon jól játszott, mi pedig rengeteg labdát adtunk el, amit ilyen szinten nem lehet megengedni.

Szakál György: - Ezen az estén mi voltunk a jobbak, végig dominálva nyertük meg ezt a nagyon fontos mérkőzést. Egy remekül felkészített Nyírbátort sikerült legyőzni, nagyon értékes két pontot szereztünk. Ezt a győzelmet a sérült játékosainknak, és azoknak a szurkolóknak ajánljuk, akik otthonról szorítottak értünk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!