Friss hírek

2009.03.18. 10:28

LABDARÚGÁS: Fabregas tagadja a köpést

<p>Tagadja Cesc Fabregas, az Arsenal spanyol középpályása, hogy leköpte volna a Hull City másodedzőjét, Brian Hortont - írja szerdán a The Sun című brit napilap. A két csapat kedden este mérkőzött meg egymással az FA-kupa negyeddöntőjében. A találkozót 2-1-re az esélyesebb Arsenal nyerte, a Hull magyar légiósa, Halmosi Péter kezdő volt, a 70. percben cserélte le edzője.</p>

Az állítólagos eset a mérkőzés végén történt, amikor - az amúgy sérülés miatt nem játszó - Fabregas odament Hortonhoz és felé köpött. Az esetnek szemtanúja volt Phil Brown, a Hull menedzsere is. Fabregas viszont még kedden éjszaka telefonált a The Sun szerkesztőségébe és tagadta, hogy hasonló incidens történt volna a meccsen.

A mérkőzés egyébként sem volt mentes az indulatoktól, a félidőben ugyanis a Hull játékosai csúnyán összeszólalkoztak az Arsenal focistáival a játékoskijáróban, ráadásul a Hull egy lesgól miatt esett ki a kupából, ráadásul Phil Brown kezet sem fogott az Arsenal menedzserével, Arsene Wengerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!