Nyíri László Miskolcon folytatja

Akt.:
Debrecen, Miskolc – A debreceni holding volt elnök-igazgatóját, Nyíri Lászlót a miskolci hőszolgáltató vezetőjévé választották.

Legutóbb a debreceni Cívisház Zrt. vezérigazgatói tisztét töltötte be Nyíri László, azt megelőzően pedig megalakulásától kezdve (2000-től 2007-ig) a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. elnök-igazgatója volt. Májustól szűnt meg a munkaviszonya a debreceni holding tagvállalatánál. Júniustól a Cívisház élére ismét a cég korábbi vezetője, Kováts Ákos került, megtartva immár a főépítészi tisztét is.

Nyíri Lászlót a június 15-én tartott igazgatósági ülésen a Miskolci Hőszolgáltató Kft. ügyvezetőjévé választották, ugyanakkor már április 20-a óta ő a miskolci vízmű felügyelő bizottságának elnöke.

Nyíri László debreceni lakos marad

A konyári születésű, de felnőtt életében már Debrecenhez kötődő szakember érdeklődésünkre elmondta, hogy a jövőben is debreceni lakos marad, csak dolgozni jár Miskolcra.

Nyíri László egyébként mérnök-közgazdász diplomával rendelkezik, illetve adótanácsadó és okleveles könyvvizsgáló végzettsége van. A vagyonkezelőt megelőzően 12 évig az APEH Hajdú-Bihar megyei Igazgatóságán dolgozott.

HBN