Nyíregyházi rablómese

Arról tett bejelentést egy 19 éves fiatalember, hogy őt hétfőn este Nyíregyházán leütötték az utcán és elvették negyvenezer forintját.

A városi kapitányság nyomozói ellentmondásokat fedeztek fel a történetében, a keresztkérdésekre a főiskolás végül beismerte, hogy nem is támadták meg. Miután a pénzt egy kocsmában barátaival elitta és nyerőautomatába dobálta, aggódni kezdett amiatt, hogy szülei előtt nem tud majd elszámolni. A rablómesét ittas állapotában találta ki, ám lehet, hogy a hatóság félrevezetésével még nagyobb bajba sodorta magát.

Hatóság félrevezetése
Btk. 237. §
Aki hatóságnál büntetőeljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan – amennyiben a 233. § esete nem forog fenn – vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s