Asztrológia

2013.03.31. 10:42

Napi horoszkóp - Vasárnap 2013.03.31.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Mások motivációja Önt is képes lelkesíteni. Használja ezt ki arra, hogy olyan kényes kérdéseket is eltesz, amelyek már régóta foglalkoztatják és keresi rájuk a választ. Jobban megértheti a bizalom kérdését is azáltal, hogyan reagálnak Önre a barátai. És Ön se legyen rest őszinte választ adni olyan kérdésekre, melyek az érzelmeire irányulnak. Amennyiben pedig a gyermekei tanácsért fordulnak Önhöz, ne feledkezzen meg arról, Ön sem volt mindig felnőtt.

Bika

04.21-05.21

Használja ki a mai napot arra, hogy meglátogatja régen látott rokonait, telefonon érdeklődik barátai hogyléte felől. Mindenhol szívesen fogadják közeledését. Ha elásott csatabárdot talál, ideje kiásni és elsimítani a nézeteltéréseket. Legyen Ön az egyik vitatkozó fél, vagy csak kérjék fel döntőbírónak, ne habozzon mindent elkövetni a béke megteremtése érdekében. Sokkal kellemesebben fogja érezni magát este, mint azt reggel gondolta volna.

Ikrek

05.22-06.21

Viharfelhők gyülekeznek a feje felett. Éppen ezért a véleményével most ne támadjon le senkit, mert ezzel sokkal inkább vált ki ellenállást, mint talál meghallgatásra. A párjával se menjen bele semmitmondó szócsatákba és ne veszítse el akkor sem a türelmét, ha úgy gondolja, olyan kérdések merülnek fel, melyeket már ezerszer átbeszéltek. Lehet, hogy még sosem jártak igazán a végére és nem találtak rá mindkettőjük számára elfogadható megoldást.

Rák

06.22-07.22

Hirtelen megnövekszik a népszerűsége a barátai körében. Többen is felkeresik magánéleti gondjaikkal tanácsot remélve Öntől. A jó hangulata és a beleérző képessége kiváló tanácsadóvá teszik. A kisugárzásából a családtagjai is erőt meríthetnek. Ha a párja és Ön között nyitott kérdések vannak, eljött az ideje azokat is tisztázni. Most könnyedén tudják a problémáikat átbeszélni, hisz megértésre talál Önnél ő is.

Oroszlán

07.23-08.23

Elveszíti valahol a nap folyamán a nyugalmát. Éppen ezért ne tervezze a napját eseménydússá, hisz alakulni fog az magától is. Egyik esemény hozza a másikat, mire a végére ér, már a nap is eltelt. A megszokott munkákat ugyan elvégezte, de a hobbijára már nem marad energiája, pedig nagyon szeretett volna azzal is foglalatoskodni. Érzékenysége és ingerlékenysége miatt kisebb vita alakulhat ki családja körében.

Szűz

08.24-09.23

Erőtlennek és fáradtnak érzi magát. Elvégzi ugyan a legszükségesebb házimunkákat, de ennél többre most nem futja az energiájából. Ne is akarja megváltani a világot, pihenjen. Polcolja fel a lábait, feküdjön, olvasgasson, tévézzen nyugodtan. Ha a barátait is időben értesíti, hogy nem vesz részt a megbeszélt programon és nem is lenne jó kísérő, megértik és elfogadják, nem kell rossz lelkiismerettel otthon töltenie a napját.

Mérleg

09.24-10.23

Családi körben kisebb konfliktushelyzetek alakulhatnak ki. Nem olyan lehetetlen ezeket leküzdeni, ha nem a hibát keresik csak egymásban, sokkal inkább dolgozzanak azon, hogyan lehet azokat feloldani. Ehhez azonban el kell gondolkodnia azon, valóban Ön látja-e helyesen a dolgokat, vagy a másik fél véleményében is lehet igazság. Tekintse ezeket a beszélgetéseket esélynek arra, hogy a kapcsolataikat rendezhetik.

Skorpió

10.24-11.22

Nyugodt, belső feszültségektől mentes hangulatban ébred. Képes a figyelmét másokra összpontosítani és ezzel eléri azt, hogy Ön sem marad észrevétlen. Elégedettséggel töltheti el, ahogyan az érzelmi élete alakul. Megtalálják, felépítik a családon belül a harmóniát, mely észrevétlenül elhagyta otthonukat a rohanó hétköznapok alatt. Fontos kérdésekben jutnak egyezségre párjával, ez hosszabb távon alapozza meg a kapcsolatukat.

Nyilas

11.23-12.21

Kisebb viharfelhők gyülekeznek az égen és ez megnehezíti a kapcsolatát a családjával. Nem tudja kezelni a felmerülő problémákat, így megoldásokat sem találhat rá. Kerülje az olyan szituációkat, ahol azt keresik, ki miben hibázik, mert hajlamos könnyelműen másokat bűnbaknak kikiáltani anélkül, hogy magába nézne. Ezzel viszont megsértheti az Önhöz közel állókat oly mélyen, melyet jóvátenni már nem lesz egyszerű.

Bak

12.22-01.20

Baráti körében intenzívebbé válnak a kapcsolatok és ennek Ön is haszonélvezője. Felejthetetlen élményekkel gazdagodnak, mely által Ön akár más vonalon is hasznot húzhat. Fogadjon el mindenkit olyannak, amilyen és engedje, hogy az energia szabadon áramoljon. Ha a csapatban valakivel mélyebben gyökerező problémái vannak, itt a remek alkalom, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Régi sérelmek miatt kár lenne évek múlva is haragban maradni.

Vízöntő

01.21-02.19

Ma megtudhatja, ki is igaz barát. Ugyanis váratlanul tőle kaphat segítséget egy hirtelen támadt probléma megoldásához. Válaszként legyen nagyvonalú. Készítsen neki meglepetést vagy tálalja a köszönetét egészen egyedi módon. Amennyiben Ön egyedülálló, könnyen lehet, megtalálja a következő párját. Az, hogy az új ismeretégből tartós kapcsolat lesz-e, még nehéz megjósolni, de tartalmas és feledhetetlen idő tölthetnek el egymással.

Halak

02.20-03.20

Ne habozzon a családját is bevonni nagyratörő álmaiba. Meglátja, készséggel látják majd el jó tanácsokkal és olyan megvilágításba helyezik a felmerülő problémákat, mely által könnyebben talál megoldásokat az esetleges buktatókra. Meglehet, nem fognak mindig úgy reagálni, ahogyan az Önnek tetszik, de ez csak azért van, mert féltik Önt egy esetleges csalódástól. Csak akkor lehet igazán eredményes, ha a kritikákat meghallgatja és megfogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!