Nyíregyházi KC – Győzelemre törnek szombaton Gubóék

Koncentrált játékra lesz szüksége Kurbely Lászlóéknak (20)
Koncentrált játékra lesz szüksége Kurbely Lászlóéknak (20) - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – El kell felejteni az utolsó húsz percet, mindenki hadra fogható.


Szombaton az NB I./B 6. fordulójában a Balmazújvárost fogadja a Nyíregyházi KC együttese. A hajdú-bihariak a Nyíregyházához hasonlóan szintén gyenge rajtot vettek az idei szezonban, csupán három pontra voltak képesek eddig, kikaptak a Békéstől, az Orosházától és a PLER-Budapesttől, ikszeltek a Balassagyarmattal, egyetlen győzelmüket Törökszentmiklóson, a Székács ellen aratták.

– A múlt heti érthetetlen utolsó húsz percet, amikor is csupán három találatra voltunk képesek és egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, gyorsan el kell felejteni. Mindent meg fogunk tenni, hogy ez se ma, se máskor nem fordulhasson elő – szögezte le határozottan Bécsi János.

Száz százalékra lesz szükségük

– Remélem játékosaim tanultak az hibákból és nem fogják újra elkövetni azokat. A Balmazújváros egy fiatal, dinamikus, gyors játékot játszó, kellemetlen stílusú csapat. Kemény védekezésre lesz szükségünk, hogy megállítsuk őket, támadásban pedig türelmesnek kell lennünk, félhelyzetből, helyzet nélkül nem szabad elszórnunk a labdákat, mert azt lerohanásokkal rögtön megbüntetik. Nem lesz egyszerű felülkerekedni ellenfelünkön, csapatomnak száz százalékra lesz szüksége a sikerhez. Jó hír, hogy az apróbb sérüléssel küszködő Kurbely László, Varga László és Gubó Alex, akik a héten könnyített edzésmunkát végeztek, vállalni tudják a játékot, így teljes kerettel tudjuk felvenni a harcot – mondta el a Nyíregyháza KC mestere.

A mérkőzés 18. órakor kezdődik a Continental Arénában.

BBSporthírek