Miskolc

2019.09.17. 19:30

Miskolcon az Ismerős Arcok

Az elmúlt 20 év alatt több ezer koncertet adott, elkészített 11 albumot és 5 DVD-t.

A színpadon az Ismerős Arcok

Forrás: ÉM

Az Ismerős Arcok zenekar szeptember 22-én újból Miskolcon lép fel. Korábban azt nyilatkozták a srácok, hogy bárhová szívesen mennek, ha hívják őket. Most is szívesen fogadták Miskolc invitálását, és a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkjában fognak koncertezni.

Csúcs látogatottság

Az Ismerős Arcok az elmúlt 20 év alatt több ezer koncertet adott, elkészített 11 albumot és 5 DVD-t, így nem mondhatjuk, hogy ismeretlenek lennének a magyar zenei életben.

„Az internet is növelte a népszerűségünket, hiszen a videó- és zenemegosztó oldalak mellett a saját weblapunk is egyre látogatottabb, és a közösségi oldalunk tagjai is 75 ezren vannak – mondta el Nyerges Attila dal- és szövegíró. – Mindegyik koncert emlékezetes marad, amit a 20 év alatt megéltünk, legyen az egy kis klub vagy egy több tízezres létszámú városnapi esemény, hiszen közben beutazzuk a Kárpát-medence csodálatos helyszíneit.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában