Nyert az Albrecht-MVSC-MISI – A tudósítás

A női röplabda NB I. alapszakasza második kötrének 6. fordulójában pénteken 17 órától hazai pályán szerepel az Albrecht-MVSC-MISI csapata a Gödöllő ellen.

Nyert a Miskolc

Az ötödik szett ugyancsak nagy csatát hozott, melyben 2-5-rõl fordított 6-5-re a vendéglátó. Az izgalmak és a látványos menetek az MVSC-nek kedveztek, így a fordulatos küzdelem végén megnyerték a mérkõzést.

Az ötödik szett dönt

A negyedik játékrészben jobban kezdett a vendégcsapat, de 10,10-nél ismét egyenlõ volt az állás. A hajrában újra a Gödöllõnél volt az elõny (17,21) és hiába kért kétszer is idõt a miskolci edzõ, ez sem segített, így jöhetett a mindent eldöntõ ötödik felvonás.

Vezet a Miskolc

A harmadik felvonás változatos küzdelmet hozott, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett egy-két ponttal. A hajrára a vendégek fordultak jobban (20-22), de a Miskolc szívós munkával fordított, s így átvették a vezetést, (23), 2-1.

Második játszma

A második játszmában alaposan feljavult a vendéglátó, ami az eredményben is megmutatkozott. A második technikai idonél 16-12 volt az állás, és bár a hajrá izgalmasan alakult, egyenlíteni tudott a Miskolc, 1-1 (22).

Elso játszma

Az elso játszma elso fele hozott csak izgalmas csatát, majd 10 pont fölé jutva a vendégek alaposan rákapcsoltak, és “állva hagyták” a Miskolcot, így magabiztos vezetést szereztek. 0:1 (-12)

Jegyzőkönyv

Albrecht-MVSC-MISI – Gödöllõ 2:2 (-12, 22, 23, -17, 11)

Miskolc: Szabó A., Szűcs Zs., Grózer, Tímár, Szajkó, Nagy K. Csere: Parti-Józsa (liberó). Edző: Kerekes Attila.
Gödöllõ: Mester, Gudmann, Pesti, Kovács T., Szívós, Széles Csere: Kötél D., (liberó), Kötél Zs., Edzõ: Hollósy László. Kránitz, Kötél Zs., Nagy.