Nyert a Zsolca az Ábrány ellen

Nyert a Zsolca az Ábrány ellen
A labdarúgó megyei I. osztály 27. fordulójában egy meccset játszottak vasárnap.

Felsőzsolca – Bükkábrány    1-0 (0-0)
Felsőzsolca, 300 néző. V.: Kálmán.
Felsőzsolca: Tarr – Nyircsák, Kalász, Bárdos, Pálinkás (Matesz), Szabó, Staviarszki (Zuti), Kőműves, Asszony, Orosz, Sándor. Játékos-edző: Sándor Zsolt.
Bükkábrány: Bukta – Vincze, Banu, Nagy (Balogh), Boros (Irhás), Németh, Szurdok, Dorogi, Fekete, Vígh, Baranyi. Játékos-edző: Vígh Ferenc.
G.: Kőműves.
Jók: az egész csapat, ill. Baranyi, Németh, Bukta.
Ifi: 7-0.
Siegel János, szakosztályvezető: – Egy nagyszerű mérkőzésen újra megmutattuk, hogy sokkal, de sokkal többre érdemes ez a csapat. Tavasszal veretlenek vagyunk és ezzel a győzelemmel megállítottuk a Bükkábrány tavaszi győzelmi sorozatát. Gratulálok az edzőnek Sándor Zsoltnak és minden játékosomnak. Ez a játék már újra a régi fényében csillogtatta Felsőzsolca labdarúgását.
Vígh Ferenc: – Tipikus egygólos mérkőzésen a hazaiak jobban akarták a győzelmet, és milyen a futball, a múlt héten mi lőttük, most pedig mi kaptuk a találatot az utolsó pillanatokban. Ezzel elveszítettük 16 mérkőzéses győzelmi sorozatunkat. Remélem egy-két játékosom észhez tér ettől a vereségtől. Gratulálok Sándor Zsolti barátomnak a győzelemhez.