Nyerjetek bulit a tablótokkal az Északkal!

Akt.:
Nyerjetek bulit a tablótokkal az Északkal!
Gyűjtsétek ti a legtöbb lájkot és mi megvendégelünk egy hamisítatlan partin a belváros egyik legmenőbb szórakozóhelyén a Helynekemben.

Ehhez nincs más dolgotok, mint egy jó minőségű, legalább 1MB-os képet küldeni az idén elkészült tablótokról a tablo@eszak.hu címre, s a legtöbb lájkot szerezve a fotóra megnyerni az Észak 2015-ös tablóversenyét. Fontos, hogy a versenyben csak Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, 2015-ben érettségiző osztályok vehetnek részt! (Korábban érettségizettek fotóit, más megyéből érkező nevezéseket nem fogadunk el!)

Csak szabályosan!

A nevezéshez szükséges az iskola pontos neve, hogy melyik osztály szerepel a képen, az osztályfőnök telefonszáma és neve, hogy értesíteni tudjuk a győzelemről az osztályt (egy osztály csak egyszer nevezhet). A tablókról készült fotókat május 12- től várjuk a tablo@eszak.hu címen és folyamatosan töltjük majd az Észak-Magyarország Facebook-oldalára (www.facebook.com/eszakmo) ahol lájk/tetszik formájában voksolhattok a kedvencekre. A képeket május 25-én délig várjuk, ami azután érkezik már nem vehet részt a versenyben. Szavazni május 12-től egészen június 15-én délig folyamatosan lehet az Észak Facebook-oldalán, az általunk megjelölt mappába feltöltött fotókra. A zártkörü bulit a Helynekemben étellel, itallal, zenével az osztály nyeri, amelyik a legtöbb like-ot/tetsziket szerezte június 15-én délig a tablója fotójára.