Nyerj belépőt a Csokoládé Múzeumba!

Akt.:
Cvonline.hu
Cvonline.hu

Szereted a csokoládét? Szívesen eltöltenél pár édes órát kedveseddel, barátaiddal?

Írd meg a legjobb, legérdekesebb, legkülönösebb vagy épp legviccesebb interjútapasztalatodat hozzászólásként 2016.03.13-ig!

A Csokoládé Múzeum vezetősége kiválasztja az általuk 3 legjobbnak megítélt tapasztalatot, melyet az alábbi nyereményekkel jutalmaz:

1. nyeremény: 2 db Deli’Do Extra belépő

  • háztörténeti áttekintés
  • kóstoló
  • filmvetítés
  • csokoládé képeslap tervezés
  • csokoládés sütemény elfogyasztása

2. nyeremény: 2 db Fejedelmi túra belépő

A házban csokoládé illat és kóstolók sokasága várja a vendégeket. Időben visszalátogatunk a csokoládé gyártás és a csokoládé fogyasztás kezdeteire is. Alkotó munkával folytatódik a program, mindenki elkészíti saját, kézműves csokoládéját. A Fejedelmi túra résztvevőit a Rákóczi Lovagterem várja gyertyafényes, megterített asztallal és a ház specialitásával, egy fenséges, meleg süteménnyel. Teakülönlegességekből választhatnak a vendégek, hogy a program végén nagyokat kortyolva még relaxálhassanak a sok mennyei édesség után.

3. nyeremény: 2 db Praliné túra belépő

A házban csokoládé illat és kóstolók sokasága várja a vendégeket. Időben visszalátogatunk a csokoládé gyártás és a csokoládé fogyasztás kezdeteire is. Alkotó munkával folytatódik a program, mindenki elkészíti saját, kézműves csokoládéját. Milyen csokoládét vegyek? Melyik a jó csokoládé? Hogyan fogyasszam a csokoládét? … ezekre és még sok más kérdésre is választ kapnak a vendégek.

Bővebb információt a nyereményekről a Csokoládé Múzeum oldalán olvashattok!
A program részleteiről a múzeum alapítója mesél nektek: Feltétlen nézz meg!

Vegyél részt a játékban ide kattintva!

Csokolade-muzeum-footer-600x174