Tiszaújváros hírei

2017.01.27. 13:51

Phoenix KK: csapatként kell működni

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 14. fordulójában a Nyíregyházát fogadja a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK csapata péntek este.

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 14. fordulójában a Nyíregyházát fogadja a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK csapata péntek este.

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK – Nyíregyháza Blue Sharks (Tiszaújváros, péntek, 18.00)

Brunyánszky István, a Tiszaújvárosi TPKK vezetőedzője: – A MEAFC elleni, múlt pénteki megyei rangadón bemutatkozott csapatunk új amerikai légiósa, Jaywuan Hill, aki ugyan dobott 17 pontot, de még igazából kereste a helyét a pályán, ami pár nappal a megérkezés után nem is volt csoda. Az azóta eltelt időben, az edzéseken igyekezett maximálisan elsajátítani a játékunkat, a stílusunkat, úgyhogy reméljük, a folytatásban csak jobb lesz. Annak a vereségnek az egyik tanulsága az volt, hogy hiába van egy-két kiemelkedő teljesítmény a csapatban, több embernek jobban ki kell vennie a részét a játékból, mutatnia kell magát. A keretünkből Papp betegség után vélhetően visszatérhet, Pongrácz iskolai elfoglaltságai pénteken véget érnek, bízom benne, hogy hozzáteszi majd azt, amit tud. A Nyíregyházával voltak közös edzőmeccseink, amiket természetesen nem lehet a bajnokival összehasonlítani. Hiszem, hisszük, hogy a hazai pálya sikerre fog bennünket vezetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!