Nyékládházi Ifjúsági Fúvószenekar koncertje és Zemplén projekt

Mezőkövesd, Nyékládháza, Sátoraljaújhely – Nyékládházi Ifjúsági Fúvószenekar, Legek földje, Idősügyi Tanács. Hírek Borsodból.

Nagyszerű hangulatban telt a Nyékládházi Ifjúsági Fúvószenekar nemrégiben megrendezett esti koncertje. Szabó Tamara és Kakuk Milán versenytáncosok magával ragadó produkciója igazán különlegessé tette a latin estet.

Új turisztikai attrakcióval, a lovas turizmussal bővül a Sátor­aljaújhely-Hegyköz Turizmusáért Egyesület szolgáltatása. A TDM szervezet és Vágáshuta önkormányzata közös, a Legek földje Zemplén projekt keretében megvalósult lovas turisztikai beruházását annak a kalandos szünidő-búcsúztatónak a keretében mutatták be nemrégiben, melyet a Polyán gazdaságba szervezett a turisztikai egyesület.

Idén is megvendégelte az Idősügyi Tanácshoz tartozó klubok tagjait Mezőkövesd önkormányzata. A szeptember 5-ei program fürdőzéssel kezdődött a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben, majd a város önkormányzatának üdülőjében folytatódott, ahol gulyáslevessel várták a résztvevőket. Ebéd után elsőként Csirmazné Cservenyák Ilona, az Idősügyi Tanács elnöke, majd dr. Fekete Zoltán polgármester köszöntötte a nyugdíjasokat, aki beszámolt a közelmúltban elnyert pályázatokról és a hamarosan megkezdődő beruházásokról is.

– ÉM –