Megújult járási hivatal Nyékládházán

Az ünnepélyes átadón
Az ünnepélyes átadón - © Fotó: Ádám János
Nyékládháza – A Miskolci Járási Hivatal Nyékládházi Kirendeltségének megújult ügyfélközpontját adták át pénteken.

„A mai naptól kiemelkedő változás következik be a térség közigazgatási életében, az ügyfélszolgálati munkában, ahol az elsődleges szempont a professzionális, hatékony, segítőkész, ügyfélközpontú ügyintézés, ezzel megteremtve a kor színvonalának megfelelő közigazgatási szolgáltatások biztosítását” – kezdte megnyitóját dr. Stiber Vivien, a Miskolci Járási Hivatal vezetője.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

Elmondta azt is: 2013-ban a járási hivatalok kialakításakor kiemelt szempont volt, hogy ne csak a járási hivatalok székhelyén legyen biztosított a hatósági ügyintézés lehetősége. Ennek érdekében kerültek kialakításra a kirendeltségek, a miskolci esetében 11 helyszínen, köztük Nyékládházán. A kirendeltségekhez összesen 37 település tartozik, ahol heti egy alkalommal települési ügysegéd lát el ügyfélszolgálati feladatokat – tudtuk meg.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

A megnyitón Surmann Antal, a város alpolgármestere elmondta, az új rendszer kialakítása minőségi változást jelent, amely Nyékládházán az ügyfélfogadási idő egyidejű bővítése mellett lehetőséget teremt arra, hogy a kialakított kirendeltségről két munkatárs ügysegédi feladatokat lásson el Emőd, Harsány, Bükkaranyos, Kisgyőr, Kistokaj, Mályi, Ónod, Sajópetri települések tekintetében.

– ÉM –Nyékládháza.
BOON.HU


hirdetés