Nyártól új edző vezeti a DVTK-t

Akt.:
Sivic Tomislav nyáron távozik Diósgyőrből
Sivic Tomislav nyáron távozik Diósgyőrből - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Honlapunk információi szerint csütörtökön volt egy találkozó Sivic Tomislav, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője, illetve Szabó Tamás a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője között, amelynek fő témája a szakember június 30-án lejáró kontraktusa volt.

Értesüléseink szerint a diósgyőri klub nem érvényesíti a tréner szerződésében lévő opciót, ami azt jelenti, hogy Sivic Tomislav a szezon végén elköszön a DVTK-tól, ahol 2013 nyara óta dolgozott és amellyel tavaly megnyerte a Ligakupát, bejutott a Magyar Kupa döntőjébe és 3 kört ment az Európa Ligában.


A hivatalos közlemény:

Szivics Tomiszláv továbbra is a DVTK vezetőedzője

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érintettet, hogy Szivics Tomiszláv és a DVTK megállapodott arról, hogy a köztük jelenleg fennálló szerződés időtartamát nem hosszabbítják meg, így nyártól új szakember irányíthatja majd a Diósgyőr labdarúgó csapatát.

Bár a felek korábban abban állapodtak meg, hogy egyelőre ezt nem hozzák nyilvánosságra, a sajtóban megjelent találgatásoknak köszönhetően kialakult helyzet miatt indokoltnak tartjuk, hogy mégis beszámoljunk a döntésről.

Hangsúlyozzuk, hogy a DVTK vezetőedzője változatlanul Szivics Tomiszláv.

Szivics Tomiszláv, és a DVTK vezetése
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek