Friss hírek

2010.06.10. 09:08

ÁRVÍZ: Ismét járhatnak a vonatok Vámosgyörk és Jászladány között

<p>Megindulhatott a vonatközlekedés szerda délután a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vasútvonalon, Vámosgyörk és Jászladány között. Jászladány és Újszász között azonban még mindig pótlóbuszok viszik az utasokat.</p>

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a Hernád áradása miatt a Miskolc-Tiszai és Szerencs állomások között közlekedő vonatok menetrendjét módosítani kellett. Felsőzsolca és Hernádnémeti-Bőcs között az egyik vágányt a Hernád áradása miatt le kellett zárni. Az Ipolynál viszont javult a helyzet, az Aszód-Balassagyarmat-Ipolytarnóc vasútvonal egy részén, Balassagyarmat-Ipolytarnóc között délután kettő órától megindulhatott a vonatközlekedés. Szerdán az Intercity vonalak többségét hely és pótjegy nélkül lehet igénybe venni. Az előre megváltott jegyeket az érvényességet követő napig vissza lehet váltani.

Délutánra már a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vasútvonalon, Vámosgyörk és Jászladány között is elindulhattak a szerelvények. Jászladány és Újszász között azonban még mindig vonatpótlók viszik az utasokat. Újszász és Szolnok között pedig továbbra is a zónázó vonatokat vehetik igénybe az utazni szándékozók - tájékoztatatta a Független Hírügynökséget szerda délutáni közleményében a MÁVINFORM.

A közlekedési társaság változatlanul azt javasolja utasainak, hogy indulás előtt tájékozódjanak a MÁVDIREKT 06-40-49-49-49-es telefonszámán vagy a weboldalukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!