Nyári menetrendváltás az MVK-nál

Akt.:
Nyári menetrendváltás az MVK-nál
Nyári menetrendváltás az MVK-nál - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – 2017. június 17-től nyári üzemmódba kapcsolt az MVK Zrt., így az iskolaszünetre érvényes menetrend lépett életbe. A miskolci buszok és villamosok a tavaly nyári időszakhoz hasonlóan közlekednek, az utasok által korábban kért kisebb módosításokkal.

Új járat 290-es jelzéssel – Újgyőri főtér, Avas kilátó, Barlangfürdő

290-es jelzéssel új járatot indítunk az Újgyőri főtér és az Avas kilátó között Miskolctapolca Barlangfürdő végállomás érintésével, így a város nyugati végéből és az Avasról is közvetlenül elérhető lesz a Miskolctapolcai Strandfürdő, illetve a Barlangfürdő. A 290-es autóbuszjárat útvonala az Újgyőri főtér – Egyetem szakaszon a 29-es, a Csermőkei út – Miskolctapolca Barlangfürdő szakaszon a 2-es, 20-as, a Csermőkei út – Avas kilátó szakaszon a 29-es járatéval azonos. Ide tartozó hír, hogy két megálló új nevet kapott Miskolctapolcán: az Aradi sétányt Miskolctapolca Strandfürdőre, a végállomást pedig Miskolctapolca Barlangfürdőre módosította társaságunk, a Miskolcra egyre jelentősebb számban érkező vendégek jobb tájékozódása érdekében.

Ingyen internet több mint 100 járművön

Az ingyenes WiFi szolgáltás nemcsak 31 villamoson, hanem 75 darab környezetbarát CNG buszon is elérhető Miskolcon.

A menetrendkönyv elérhetőségei

A menetrendkönyv letölthető az MVK honlapjáról, valamint megvásárolható az MVK Zrt. bérletpénztáraiban.

Forrás: mvkzrt.hu.


MVK: Forgalmi változások az Operafesztivál idején Miskolcon

Június 16-án, pénteken 18.00 órától, várhatóan 15-20 percig, felvonulás miatt nem járnak majd a villamosok a Villanyrendőr és a Városház tér között, illetve az autóbuszok sem közlekednek a Villanyrendőr és a Hősök tere között. Ezen a szakaszon hosszabb menetidőre számítsanak az utasok.