Nyári karbantartás: nem lesz meleg víz Miskolcon

Akt.:
Nyári karbantartás: nem lesz meleg víz Miskolcon
Miskolc – Nyári karbantartást végez a távhőszolgáltató cég, a MIHŐ Kft. Miskolcon.

2016-ban az alábbi területen és időpontban lesz szolgáltatási szünet a távhőszolgáltató rendszeren: az Avason és a belvárosban június 28-án 0.00 órától előreláthatólag június 29-én 24.00 óráig, míg Diósgyőr városrészben egy hónappal később, augusztus 22-én 08.00 órától 12.00 óráig szünetel a használati-melegvíz szolgáltatás. Bulgárföld városrészben a nyári karbantartás ideje alatt nem várható szolgáltatási szünet.

A fenti időpontokon kívül, egyes hőközpontoknál vagy kisebb ellátási területen karbantartás miatt lehet néhány órás szolgáltatási szünet, erről a MIHŐ Kft. külön tájékoztatja az érintett lakóközösségeket.

A távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, de a melegvízmérő-óra ezt is méri, ami indokolatlan költséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében a karbantartás ideje alatt a melegvíz-csapokat ne használják.

A karbantartás ideje alatt a lakóépületek belső fűtési rendszerében továbbra is van víz, ezért radiátorcserét ebben az időszakban is csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet végezni – tájékoztatta a Borsod Online-t Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs vezetője.
hirdetés


hirdet�s