Nyakban a medál

Nyakban a medál
Az Ózdi KC évzáró rendezvényén a fiatal korosztály megkapta a bronzérmeket, hiszen az NB I/B-s bajnokságban az ÓKC ifistái az Orosháza és a Delfin KC mögött az előkelő harmadik helyen végeztek 34 ponttal.

 Az Ózdi KC évzáró rendezvényén a fiatal korosztály megkapta a bronzérmeket. Mint arról már korábban is szóltunk az NB I/B-s bajnokságban az ÓKC ifistái az Orosháza és a Delfin KC mögött az előkelő harmadik helyen végeztek 34 ponttal.

Az érmeket a megyei szövetség részéről Tóth Attila elnökségi tag adta át a fiataloknak.
A csapat tagjai voltak: Balázs Gergő, Balogh Gábor, Bárdos Péter, Barkóczi Dániel, Barta Dániel, Beke Gábor, Bíró Bence, Bolyki Norbert, Hangos Dávid, Ivády Roland, Jakab Márk, Juszkó Viktor, Koós Milán, Kóródi Tamás, Kovács Balázs, Kovács László, Kovács Róbert, Lezák Áron, Lezák Miklós, Magyar Tamás, Mudriczki Péter, Osváth Sándor, Sass Tamás, Stáb Bence, Szakál Dániel, Végh Olivér, Zsolnai Ádám. Edző: Zákányi Zoltán.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s