NOX-varázs a sportcsarnokban

Miskolc – Április 20-án este egy rövid időre Örömvölggyé alakul át a Miskolc Városi Sportcsarnok, ahol az Észak Koncertek keretében a Nox lép színpadra. S hogy mit is láthatnak majd mindazok, akik jegyet váltanak a koncertre?

– A műsort koncert helyett, inkább show-nak nevezném – mondta Nagy Tomi, a NOX egyik vezéregyénisége, amikor az elmúlt héten szerkesztőségünkben faggattuk őt és Szilvit a koncertről, és való igaz, ők a minden ízében megálmodott produkció főhősei.

Talán nem mondunk újdonságot azzal, amikor kijelentjük: a Nox nem az egynyári slágerek és múló trendek termékeny gyára. Tény, jól felépített marketing van a zenekar sikerei mögött, de manapság az egyik legfontosabb dolog, hogyan tudjuk eladni magunkat.

A Nox megtalálta ezt az utat; a populáris, könnyen fogyasztható zenekultúrán túl ősi értékeket is közvetít. A dalok nem sok képre épülnek, de ezek mind nagyon beszédesek, tömörek – idősekben és fiatalokban egyaránt a népmesék csodás világát kelti életre a „varázshegy”.

Kedvezményes jegyek

Jöjjenek el, hogy Önök is részesei lehessenek ennek a varázslatos zenei produkciónak. AZ Észak-Magyarország előfizetői kedvezményes árú (4990 forint helyett 4490 forintért) belépőjegyeket vásárolhatnak az április 20-i koncertre szerkesztőségünkben (Miskolc, Zsolcai kapu 3.).

Egy előfizető maximum 2 belépőt válthat ezen kedvezménnyel, de kombi előfizetőként (Észak + Vasárnapi Észak) további 2 jegy váltható! A koncertet a 12 éven aluliak (szülői felügyelettel) és a diákigazolvánnyal rendelkezők ingyenesen tekinthetik meg!