Novemberben görög-magyar

Hivatalosan is bejelentették, hogy a magyar válogatott november 16-án Athénben felkészülési mérkőzésen lép pályára Görögország ellen.

A találkozóra magyar idő szerint 20 óra 15 perctől kerül sor a Georgiosz Karaiskakisz-stadionban. Az A-válogatott november 14-én, hétfőn menetrendszerinti járattal repül Athénba, s november 17-én tér vissza Budapestre. Az MLSZ két éven belül viszonozza a görögök meghívását. Ez tehát azt jelenti, hogy a hivatalban lévő világbajnok (Brazília) után az “uralkodó” Európa-bajnok is ellátogat barátságos mérkőzést játszani hazánkba.

Lothar Matthäus szövetségi kapitány várhatóan november 11-én találkozik csapatával, melynek tagjai lehetnek külföldön szereplő labdarúgók is. A német szakember ezúttal azonban eltekint azon, az U21-es válogatottnál számításba vehető labdarúgók szerepeltetéséről, akikre Róth Antal szövetségi edző számít a november 11-én Budapesten (20 óra 30 perc, Hidegkuti-stadion), illetve a november 15-én Fermóban (21 óra, Recchioni-stadion) rendezendő utánpótlás Eb-pótselejtezőn.