Friss hírek

2008.11.30. 20:06

Karácsonyi átfogó ellenőrző akció Budapesten

<p>Budapesti bevásárlóközpontokat, piacokat és forgalmas aluljárókat ellenőriztek vasárnapi közös akciójuk során a rendőrök, vámosok és közterület-felügyelők. A karácsonyi átfogó ellenőrző akcióban 200-an vettek részt, köztük csaknem 150 rendőr - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr- főkapitányság sajtóügyeletese.</p>

Az ellenőrzések vasárnap délelőtt kezdődtek a város több pontján, és egészen estig tartottak. A BRFK sajtóügyeletese elmondta: 458 embert igazoltattak, 13 emberrel szemben tettek szabálysértési feljelentést, összesen 103 ezer forint közlekedési- és 65 ezer forint közbiztonsági helyszíni bírságot szabtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság mellett az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH), a Vám- és Pénzügyőrség (VPOP), a Fővárosi Közerület-felügyelet, az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság, a Fővárosi Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelet, illetve a Budapesti Polgárőr Szövetség munkatársai is részt vettek az akcióban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!