Norbi kiszállt – Blikk

Schobert Norbert kiszáll a többedmagával lértehozott ételszállító cégből, és nevét egy másik vállalkozáshoz viszi. Társai szerint ezzel ellehetetlenül a cég 300 munkatársának megélhetése, és veszélyben a kisbefektetők pénze. A fitneszguru nem hagyná cserben azonban embereit, várja őket új cégében is.

Dr. Csábi Bettnia profi ökölvívó világbajnok is kisbekektetőként érdekelt, hogy mi történik a cégnél. A laphoz eljuttatott levelében azt írja, hogy a cég próbaidőre jött létre, amihez Norbi a nevét adta. a próbaidő leteltével a névadó a nevéért cserébe a pénzügyi lehetőségeket és terveket meghaladó követelésekkel állt elő. Csábi Bettina azt is közölte: a fitneszguru minden átmenet nélkül közölte az ételeket előállító konyhával, hogy megtiltja nevének felhasználását.

Schobert Norbert másként látja a helyzetet. Mint mondja, ő minden követelés nélkül szállt ki az üzletből, autókat, recepteket és weboldalt hagyott hátra, ráadásul lemondott 10 millió forintról, amellyel tartoztak neki. Norbi tájékoztatása szerint tavaly 50 százalékos tulajdonrésszel hozta létre a céget, társai a konyhaépület tulajdonosai voltak. Semmilyen kisbefektetői háttér nincs a cégben, hiszen a régiók önálló szállítási vállalkozások – mondta a fitneszguru a lapnak.