NOlimpia: 266 151 aláírást gyűjtött a Momentum

Akt.:
Fekete-Győr András és az aláírások
Fekete-Győr András és az aláírások - © Fotó: Ács Dániel | 444.hu
Budapest – Több mint negyedmillió, egészen pontosan 266 151 aláírást gyűjtött össze az olimpiai népszavazásról a Momentum Mozgalom az ellenzéki pártok segítségével. Ezt Fekete-Győr András, a mozgalom vezetője jelentette be, mielőtt leadták a becsomagolt dokumentumokat az Országos Választási Irodában.

A Választási bizottságnak 45 napja lesz arra, hogy megszámolja az érvényes aláírásokat. Fekete-Győr András, a mozgalom vezetője azt mondta, ideje befejezni a rendszerváltást, és ez most egy felemelő pillanat.

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke Orbán Viktornak és Tarlós Istvánnak is üzent, mikor leadták a mozgalom által az olimpiaellenes népszavazás érdekében összegyűjtött 266 ezer aláírást.

Az elnök arra kérte Orbánt és a Fideszt, hogy

ne legyenek gyávák, és ne lehetetlenítsék el a népszavazást, és most már ne is vonják vissza Budapest olimpiai pályázatát.

Forrás: 444.hu | hirtv.hu.


Ha nem lopnak el semmit, akkor is egy csomó pénzt veszít az ország… Rendezzünk-e olimpiát?

Az olimpiarendezés még úgy is több százmilliárd forintjába kerülne Magyarországnak, ha senki sem lopna el semmit, és minden a tervek szerint menne hét teljes éven keresztül. Szerda este egy fórumbeszélgetésen egymásnak feszültek az olimpia támogatói és ellenzői. Volt, aki nemzeti célt vizionált, más szimplán a számokkal jött, abban azonban egyetértettek, hogy egy népszavazás mindenképpen hasznos lenne.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter