Nőknek

2012.09.20. 08:40

Miért jó bekukkantani legalább egyszer egy intim shopba?

Aki átlépi egy szexshop küszöbét nem rejti álarc vagy fátyol mögé az arcát, nem húzza le belépés előtt a karikagyűrűjét, annak ellenére, hogy az ilyen helyeket a legtöbb ember elkerüli, mert fél, szégyelli magát vagy frusztrált, esetleg nem érdekli az ilyesmi.

Aki átlépi egy szexshop küszöbét nem rejti álarc vagy fátyol mögé az arcát, nem húzza le belépés előtt a karikagyűrűjét, annak ellenére, hogy az ilyen helyeket a legtöbb ember elkerüli, mert fél, szégyelli magát vagy frusztrált, esetleg nem érdekli az ilyesmi.Viszont vannak, akik belépnek. Sőt, próbálnak, tanácsot kérnek az eladóktól, méretet vesznek…

Hogyan viszonyulnak az emberek az intim shopokhoz?

Míg nyugaton az intim shop fogalma már rég nem számit tabutémának, nálunk nem ez a helyzet. Az emberek nem mernek belépni egy ilyen boltba, mert azt hiszik, hogy az ilyen helyeket azok számára találták ki, akik növelni akarják szexuális teljesítményüket, vagy valóra akarják váltani rejtett fantáziáikat.

Amerikában már olyan fülkék is léteznek, ahonnan a nők kissé kipirulva lépnek ki, miután kipróbálták a különböző, kisebb vagy nagyobb méretű vibrátorokat, és úgy lépnek ki az üzletből, hogy teljes mértékben elégedettek, még akkor is, ha nem vásároltak semmit. Nálunk a vevők egy pillantással felbecsülik a kiállított „tárgyakat”, aztán szinte rögtön döntenek és kilépnek az intim shop ajtaján.

Hazánkban, nemhiába szól annyi rege a férfivirtusról, ez valóban bizonyított tény. A gumiból készült női nemi szerveket leginkább az ázsiai bevándorlók vásárolják, a magyarok szinte alig.

Úgy látszik, a szexboltok állandó ügyfelei nem szorítkoznak egy bizonyos korcsoport kereteibe, és az ilyen boltokból beszerzett tárgyak nem mindig lesznek a szülinapi bulik kedvelt poénjai.

Egy szexboltban a közönséges gumióvszerektől kezdve a legújabb, tripla stimulációs vibrátorig szinte minden kapható. Egy másik exkluzív ajánlat a hölgyek számára: az ilyen boltokban a nők maguk választhatják ki a nekik legjobban megfelelő méretet, a tapadókorongos vibrátorok ugyanis minden elképzelhető méretben és különböző árkategóriákban kaphatók.

Intim shop: a vágykeltés és fokozás eszköze

Ha egy diszkrét „hölgy” társaságára vágysz, az intim shop felfújható gumibabákat is kínál, egy igényesebb „légyott” kedvéért pedig ott a vákuumgép, a különböző spray-ek és krémek. Bármit szeretnél is, különböző vágykeltő finomságok állnak rendelkezésedre: tabletták, cseppek, cukorkák. Azok, akik szexboltokba járnak, szeretnének javítani a teljesítményükön, szeretnék, ha számukra a szex valódi művészetté válna. Vannak tájékoztató jellegű termékek is: cikkek a hatékony szexuális játékokról, Káma-szútra példányok, a nemi szervek felépítéséről szóló szórólapok, valamint nemi úton terjedő betegségekről szóló cikkek, könyvek, magazinok, filmek, amelyek segítségével többet tudhatunk meg saját magunkról és a párunkról is.

A különböző fogamzásgátló eszközöket nemcsak a gyógyszertárakból, vagy a rendelőkből szerezhetjük be, hanem akár szexboltokból is. Nincs semmilyen új ötleted? Szeretnéd valóra váltani egy titkos fantáziádat? Szeretnéd valamivel meglepni a kedvesedet, és nem tudod, hogy mi legyen az?

Egy intim shopban a legizgalmasabb és legkihívóbb fehérneműktől, a különböző őrült, és izgató pózokat tartalmazó könyveken át szinte minden megtalálható. Ha egyszer már sikerül átlépned egy intim shop küszöbét, magad is meggyőződhetsz róla, hogy az élvezeteknek a szégyenérzet sem szabhat gátat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!