Magyarország

2012.09.16. 11:34

Kéttucatnyi határsértőt és egy embercsempészt fogtak el Csongrád megyében

Szeged, 2012. szeptember 16., vasárnap (MTI) - Kéttucatnyi határsértőt és egy embercsempészt fogtak el vasárnapra virradóra Csongrád megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Szeged, 2012. szeptember 16., vasárnap (MTI) - Kéttucatnyi határsértőt és egy embercsempészt fogtak el vasárnapra virradóra Csongrád megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.Jászai Linda elmondta, a stabil hőkamera segítségével Röszke külterületén két pakisztáni és öt koszovói állampolgárt fogtak el szombaton késő este és éjszaka. Vasárnap reggel a járőrök egy gyanús autót állítottak meg Mórahalom közelében, a járműben négy afgán férfi utazott.

A környék átkutatása során pedig további tíz - szintén afgán állampolgárságú - illegális migránsra bukkantak - közölte a hadnagy. A gépkocsi sofőrje ellen embercsempészet alapos gyanúja miatt indult eljárás - tette hozzá. A szerb határszakasz mellett Románia felől is érkeztek illegális migránsok. Nagylak belterületén két koszovói állampolgárt fogtak el a járőrök – tudatta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!