BOON - Sport - NB II.

2017.03.05. 11:41

Cigánd SE: Villanyfényes bajnoki Balmazújvárosban

Cigánd - A labdarúgó NB II 23. fordulójában Balmazújvárosban vendégszerepel a Cigánd SE csapat vasárnap.

Cigánd - A labdarúgó NB II 23. fordulójában Balmazújvárosban vendégszerepel a Cigánd SE csapat vasárnap.

Balmazújvárosi FC – Cigánd SE (Balmazújváros, vasárnap, 17.00)

Szénay Péter, a Cigánd SE szakmai igazgatója: – A múltkori hazai mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy gondoltuk. Emiatt a hangulat kicsit megfagyott az öltözőben, még szerdán is azt lehetett érezni, hogy mindenki erre a nem eredményes meccsre gondol. Sokat beszéltünk arról, hogy mik voltak a bukás okai, remélem, hogy tanultunk belőle. Egész héten már Cigándon tartottuk az edzéseket, a füves pályán, ami fontos volt. Esti találkozó vár ránk, utoljára világítás alatt négy héttel ezelőtt játszottunk Szepsin edzőmérkőzést, remélem, hogy ebből nem származik hátrányunk.

Természetesen úgy készültünk, hogy pontokat akarunk szerezni, ami a Balmazújváros ellen nagyon nehéz lesz, mert mindenki tudja, hogy milyen célok vannak a hazai csapatnál. Minden játékos felkészült, senki sem sérült, az eredmény érdekében lesz három-négy változás az összeállításban a múltkorihoz képest. Ha bátran fogunk támadni és figyelünk a védekezésre is, akkor lesz lehetőségünk pontokat szerezni.

A tervezett kezdőcsapat: Sánta – Molnár, Csicsvári, Oltean, Szilágyi – Kuti, Baksa (Sándor) – Varga K., Katona (Nicorec), Angyal (Barcsay) – Popescu (Popa).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!