Bulvár, celeb

2007.11.30. 08:23

Mel B. csak második lett

<p>A magyar Szombat esti lázhoz hasonló táncversenyen Mel B. csak második lett, pedig sokáig vezetett. <dia width="850" height="630" alt="Mel B 2007.06.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Mel_B_2007_06_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Mel B 2007.06.03." /></a></dia></p>

A Dancing with the Stars utolsó adásában hatalmas csalódás érte Mel B.-t. Hiszen az egész műsor alatt nagy kedvencnek számított, azonban az utolsó szavazásnál mégis meg kellett elégednie a második hellyel. Neki és partnerének is könnyek csillogtak a szemében az eredményhirdetés után.
"Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy egyáltalán idáig eljutottunk. Nem gondoltam volna, és nagyon nagyszerű volt az egész műsor, élveztem az itt eltöltött időt. Mégis nagyon fáj, hogy csak másodikak lettünk. Hiszen ez azt jelenti, majdnem nyertünk. És ez a majdnem fáj.” - mondta a Spice Girl a show végén.

Pedig a többi lány is megjelent. Victoria Becham, Emma Bunton, Mel C. és Geri Halliwell az első sorból szorított Mel B. sikeréért. Sajnos, azonban nem eléggé.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!