Friss hírek

2009.11.04. 12:39

Megvan a vasárnap a Rábába gurult Ford tulajdonosa

<p>Egy Hollandiában élõ koszovói férfié az a Ford Mondeo, amit a tûzoltók búvárok segítségével még vasárnap este húztak ki a Rába folyóból. A férfi hazafelé úton Gyõrben töltötte a hétvégét, ám a leparkolt autót nyitva felejtette és a kéziféket sem húzta be.</p>

A férfi Koszovóba tartott, autója pedig tele volt pakolva a rokonoknak szánt ajándékokkal, DVD - és CD - lemezekkel, konyhai felszerelésekkel, laptoppal és MP3 lejátszóval. Gyõrbe érve úgy döntött, hogy megszakítja útját és a városban tölti a hétvégét. Autóját a Petõfi híd alatti parkolóban hagyta, majd vásárolni indult. Amikor visszatért az autóhoz, már nem találta azt.

" Az autó nem volt sebességben és a kézifék se lett behúzva, ráadásul tulajdonosa még nyitva is felejtette a Fordot amit tolvajok pakoltak ki " - mondta a Független Hírügynökségnek Kocsis Tünde, a Gyõr - Moson - Sopron megyei rendõrfõkapitányság sajtószóvivõje.

Miközben az autót kifosztották, feltehetõen meglökték, ezért csúszott a Rábába a Ford. A személygépkocsit elõbb 100 métert vitte az áramlás, majd megtelt vízzel és elmerült. Az autót a tûzoltók és a búvárok két órás munkával húzták a partra.

A férfi visszakapta autóját, a rendõrség pedig keresi a tolvajokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!