Bulvár, celeb

2010.07.29. 12:41

Filmszerepet kapott a francia first lady

<p>Filmben debütál a francia first lady, aki Woody Allen "Éjszaka Párizsban" című alkotásában vállalt szerepet, és az első forgatás már meg is történt a francia fővárosban. - közölte szerdán a francia média.</p>

Nicolas Sarkozy elnök felesége eddig csak ex-modellként és énekesnőként, illetve a köztársaság első asszonyaként volt ismert.

Carla Bruni tavaly ősszel jelentette be, hogy elfogadta a 75 éves Woody Allen szerepajánlatát. "Nem vagyok színésznő. Talán teljesen reménytelen is vagyok ezen a téren, de egy ilyen lehetőségnek nem tudtam ellenállni. Ha majd nagymama leszek, azt mondhatom, hogy készítettem egy filmet Woody Allen-nel" - mesélte a 41 éves olasz származású Bruni akkor.

Az Oscar-díjas Allen tavaly nyáron találkozott a francia elnöki párral Párizsban, amikor a legutóbbi vígjátéka, a Whatever Works kampánykörútján vett részt. Akkor megkérdezték tőle, hogy kivel dolgozna legszívesebben következő filmjében, mire Allen ezt válaszolta: "Természetesen Carla Brunival. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos lenne. Van karizmája, jól ad elő és nem áll távol tőle a közönség."

A terv valóra vált, hiszen Párizsban megkezdődtek a forgatások, és az első jeleneteket a Pantheon közelében vette fel Woody Allen, aki egy múzeumigazgató szerepét adta Carla Bruninak romantikus komédiájában. A meglepetést az okozta, hogy az első forgatási napot nem hagyta ki az államfő, aki sötét öltönyben, nyakkendő nélküli ingben figyelte a first lady debütálását.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!