Női labdarúgó NB I – Egy gól döntött a DVTK – FTC meccsen

Kazincbarcika, Miskolc – A női labdarúgó NB I 8. fordulójában a DVTK együttese, a Ferencvárosi TC csapatát látta vendégül Kazincbarcikán.

Női labdarúgó NB I, 8. forduló

Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC 0-1 (0-0)

Kazincbarcika, 50 néző. V.: Molnár.

Diósgyőri VTK: Vukovic – Jáhn, Kresák, Olar, Boros – André, Tóth A., Sandu, Újvári – Markovic, Kerekes. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Ferencvárosi TC: Samu – Aleksic, Szeitl, Zlidnis, Szabó V. – Bognár, Csiki – Mosdóczi, Fenyvesi, Boakye (Horváth Zs.) – Kocsán (Nagy Á.). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gólszerző: Szeitl.

Fórizs Sándor: – Amit a csapattól kértem, azt taktikailag betartották. Sajnos, egy szöglet után kaptunk gólt. Úgy gondolom, hogy 63 percet emberelőnyben kellett volna játszanunk, de a piros lap elmaradt, úgy teljesen más lett volna a játék képe. Ennek ellenére gratulálok a lányoknak, mert szerintem nagyon jó mérkőzést játszottunk a Ferencvárossal. Az ellenfél többet birtokolta a labdát, de jól felkészültünk belőlük.

Dörnyei Balázs: – Küzdelmes mérkőzés volt, amit nehezítettek a körülmények. Elégedett vagyok az eredménnyel és a játékunkkal, de gratulálok a Diósgyőrnek is, mert megnehezítették a dolgunkat.