Női labdarúgó NB I – A második félidőben döntött a DVTK

Női labdarúgó NB I – A második félidőben döntött a DVTK
Miskolc – A női labdarúgó NB I rájátszásának harmadik fordulójában az ETO FC Győr vendége volt a Diósgyőri VTK pénteken.

Női NB I, felső ház, 3. forduló

ETO FC Győr – Diósgyőri VTK 1-2 (1-0)

Győr, 50 néző. V.: Jakab.

ETO FC Győr: Csontos – Fél P., Kovács L., Csötönyi (Sárosi), Fél A. – Bódai, Gődér, Erdész (Kardos), Dénes (Plóner) – Süle, Sipos. Vezetőedző: Horváth Tamás.

Diósgyőri VTK: Szőke-Nagy – Újvári, Jáhn, Olar, Sandu – Nagy F., Tóth A., Kresák, Vachter – Veldman (Kerekes), Markovic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Gólszerző: Süle, ill. Veldman, Olar.

Horváth Tamás: – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, ha berúgjuk a helyzeteinket, nem lett volna miről beszélni. A második félidőben védelmi hibánkból jött az egyenlítés, ami megfogta a csapatot. Utána kaptunk egy szabadrúgásgólt is, amely után mindent megpróbáltunk, de mivel nem tudtunk újabb gólt szerezni, megérdemelten nyert a DVTK.

Fórizs Sándor: – Az első félidőnk egy kevésbé jó félidő volt, de a szünetben átbeszéltük, hogy min kell változtatni. Úgy mentünk ki a második félidőre, hogy nyerni szeretnénk, és hál’ istennek két korai góllal ez sikerült is. Gratulálok a lányoknak, nagyot játszottak, sokat tettek azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.