Friss hírek

2010.02.25. 07:58

Nem volt jogosítványa, harminc napos elzárást kapott

<p>Harminc napos elzárásra ítélte a bíróság azt a férfit, akit soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, mégis autót vezetett. A szabálysértõt a rendõrök nem elõször érték tetten.</p>

Dobi Tamás a Borsod megyei Rendõr-fõkapitányság kommunikációs munkatársa a Független Hírügynökségnek elmondta: a tiszaújvárosi rendõrök egy rutin ellenõrzésen állítottak meg egy autót Kiscsécsen. A vezetõtõl azonban hiába kérték a jogosítványát, sosem volt neki.

Késõbb kiderült, hogy a jármû vezetõje nem elõször akadt fenn közúti ellenõrzésen, már korábban is folyt és jelenleg is zajlik ellene néhány szabálysértési eljárás. Egyebek mellett a jármûvezetéstõl is eltiltották.

A fiatalember szabálysértési õrizetbe került, majd gyorsított eljárás keretében, három napon belül, február 22-én a Tiszaújvárosi Városi Bíróság 30 napi elzárást szabott ki rá. Az ítélet nem jogerõs, mert a férfi fellebbezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!