Friss hírek

2010.03.23. 07:29

Hat párt állíthat területi listát Nógrád megyében

<p>Hat párt állíthat területi listát Nógrád megyében. Barta László, Nógrád megye fõjegyzõje, a Nógrád megyei területi választási iroda vezetõje sajtóközleményben ismertette a fellebbezések elbírálása és a listába vétel után hétfõn késõ este megtartott listasorrend sorsolásának az eredményét. Eszerint a Nógrád megyei területi listás szavazólapon elsõ helyen szerepel a JOBBIK Magyarországért Mozgalom, majd ezt követi a Magyar Szocialista Párt, Magyar Kommunista Munkáspárt, a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség - Kereszténydemokrata Néppárt, a Magyar Demokrata Fórum, illetve a Lehet Más a Politika.</p>

Nógrádban az utolsó pillanatban még kérdéses volt, hogy az MDF tud-e listát állítani, miután a Fórum megyei listavezetõje, Eötvös Mihály bejelentette visszalépését. A négy nógrádi választókörzetben így csak egy nyilvántartásba vett jelöltje maradt az MDF-nek, a listaállításhoz szükséges második jelölt a fellebbezésének hétfõ esti elbírálását követõen került nyilvántartásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!