Friss hírek

2008.11.28. 13:47

LABDARÚGÁS: Scolari nem bünteti meg Drogbát

<p>A Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari nem fogja megbüntetni Didier Drogbát annak ellenére sem, hogy az újságok úgy tudják, az elefántcsontparti támadó a hét elején megbeszéléseket folytatott az Internezionale vezetőivel a lehetséges szerződtetéséről.</p>

A brit sajtó értesülései szerint Drogba az Inter sportigazgatójával, Marco Brancával és az olasz csapat vezetőedzőjének, Jose Mourinhónak az ügynökével, Jorge Mendes-zel ült le tárgyalni az esetleges szerződtetéséről.

A 30 éves klasszis iránt több klub is élénken érdeklődik, és többen úgy gondolják, a csatár el akarja hagyni a londoni együttest, de Scolari ezt másképp látja. A brazil szakember szerint Drogba - aki nem léphet pályára az Arsenal elleni hétvégi derbin eltiltás miatt - a Chelsea elkötelezettje, és ezért nem is tervezi, hogy megbünteti.

"Nem tudok sokat az Inter-találkozóról. Azt viszont tudom, hogy vasárnap nem játszhat" - mondta Scolari. "Azzal kell foglalkoznom, hogy mi lesz az Arsenal elleni meccsen, nem pedig azzal, hogy mi lesz 2010-ben vagy 2011-ben" - magyarázta a tréner.

"Minden egyes nap éreztetem vele, hogy mellette állok, legyen akár sérült vagy egészséges. Biztos vagyok benne, hogy a csapat elkötelezettje. Nagyon jó vele a kapcsolatom" - tette hozzá az edző.

Drogba azért nem lehet ott a vasárnapi összecsapáson, mert a Burnley elleni Ligakupa meccsen gólöröme közben bemutatott az ellenfél közönségének, majd egy feléje dobott pénzérmét is visszahajított a nézőtérre. A Bajnokok Ligájára azonban nem vonatkozik az Angol labdarúgó Szövetség (FA) eltiltása, ennek ellenére a Bordeaux elleni találkozón a cserepadon ült, ám Scolari kijelentette: nem pikkel a támadóra.

"Drogba négy hónapot hagyott ki sérülése miatt, de már újra edz. Amikor visszanyerte erejét, rögtön eltiltotta az FA. Amint letelik a büntetése, újra játszani fog" - zárta le mondandóját Scolari.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!