Friss hírek

2009.04.09. 14:58

Szakértői jelentésekre várnak a Tiszabőről eltűnt csecsemő ügyében

<p>Több ellentmondást is tisztáznia kell még a rendőrségnek a Tiszabőn március 6-án eltűnt csecsemő ügyében. Több száz tanúvallomást vettek fel, amelyek egyrésze egymásnak ellentmondó információkat tartalmaz. Emellett a rendőrség több hazugságvizsgálatot is elvégzett, ezek eredménye azonban még nem érkezett meg, és más szakértői jelentésekre is várnak még - közölte a Független Hírügynökség kérdésére Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.</p>

A rendőrség egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki, az informátornak anonimitást biztosítanak, személye nem derülhet ki. Bejelentést egy ingyenesen hívható számon - 06/80/201-300 - is lehet tenni. Ennél többet továbbra sem közölnek a nyomozás állásáról.

Tiszabőről március 6-án tűnt el egy akkor öthetes leánycsecsemő. Több lehetőség is felmerült, a többi közt az is, hogy családon belül lehet köze valakinek a kislány eltűnéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!