Női kosárlabda EK – Csehországban nyert a Szekszárd

Nymburk – Az Atomerőmű KSC Szekszárd 86-69-re nyert a cseh Nymburk vendégeként a női kosárlabda Európa Kupa csoportkörének második fordulójában csütörtökön.

A magyar csapat jól kezdte a mérkőzést, két negyed után már megnyugtató előnyre tett szert (46-32), a folytatásban pedig nem fenyegette veszély a sikerét.

A szekszárdiak – akik 18 pontos hazai vereséggel kezdtek a csoportkörben – jövő szerdán a portugál GDESSA-Barreiro gárdáját fogadják.

Eredmény (a nemzetközi szövetség honlapjáról):

2. forduló, H csoport:

Nymburk (cseh)-Atomerőmű KSC Szekszárd 69-86 (15-21, 17-25, 17-17, 20-23)

a magyar csapat legjobb dobói: Oblak 26, McCall 15, Krnjic 14

– MTI –


Győr - A második fordulóban megszerezte első győzelmét a CMB Cargo Uni Győr a női kosárlabda Európa Kupában. A magyar csapat csütörtökön hazai pályán 76-70-re nyert a francia Nantes ellen. A győriek egy hét múlva a belga Namur együttesét látják vendégül. Eredmény (a nemzetközi szövetség honla...

Cegléd - A Cegléd otthon 80-68-ra győzött a spanyol Gernika ellen a női kosárlabda Európa Kupa csoportkörének második fordulójában csütörtökön. A magyar csapat győzelmét elsősorban a második negyedben nyújtott remek teljesítményének köszönheti. A ceglédiek - akik egypontos idegenbeli vereségge...