Női kosárlabda EK – Ceglédi kettős vereség a negyeddöntőben

Akt.:
A ceglédi Nagy-Bujdosó Nóra (b) és kassai Anna Jurcenkova a női kosárlabda Európa Kupa első negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, a VBW CEKK Cegléd - Good Angels Kosice összecsapáson Cegléden 2017. február 16-án. A magyar csapat 70-77-re kikapott, ezzel kettős vereséggel búcsúzott.
A ceglédi Nagy-Bujdosó Nóra (b) és kassai Anna Jurcenkova a női kosárlabda Európa Kupa első negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, a VBW CEKK Cegléd - Good Angels Kosice összecsapáson Cegléden 2017. február 16-án. A magyar csapat 70-77-re kikapott, ezzel kettős vereséggel búcsúzott. - © MTI Fotó: Bugány János
Cegléd – A Cegléd a kassai 15 pontos vereség után, csütörtökön hazai pályán hét ponttal kikapott a szlovák Kosicétől a női kosárlabda Európa Kupa első negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel kettős vereséggel búcsúzott.

Eredmény:

Európa Kupa, első negyeddöntő, visszavágó:

VBW CEKK Cegléd-Kosice (szlovák) 70-77 (22-18, 10-25, 19-10, 19-24)

A magyar csapat legjobb dobói: Nagy-Bujdosó 25 pont, Skoric 18
Továbbjutott: a Kosice kettős győzelemmel

Cziczás László csapata egy hete 79-64-re kikapott Kassán, s bár a visszavágót jobban kezdte ellenfelénél, a második negyedben hátrányba került. Ezt ugyan a harmadik negyedben sikerült csökkenteni, ám fordítani már nem tudott a Cegléd.

Az EK sajátos lebonyolítási rendje miatt két negyeddöntőt rendeznek: az első negyeddöntőből továbbjutó négy csapat elődöntő helyett egy második negyeddöntőt vív, az Euroligából érkező négy együttessel kiegészülve.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s