Női kosárlabda Eb – Telt ház lesz a döntőn

Budapest, 2015. június 28. A török Lara Sanders (k), valamint az orosz Irina Oszipova (b) és Jevgenyija Beljakova (j) a női kosárlabda Európa-bajnokság 5. helyéért vívott Törökország - Oroszország mérkőzésen a budapesti Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban 2015. június 27-én este. A török válogatott hosszabbítás után 68-66-ra győzött az orosz csapat ellen, így ötödik helyen végzett.
Budapest, 2015. június 28. A török Lara Sanders (k), valamint az orosz Irina Oszipova (b) és Jevgenyija Beljakova (j) a női kosárlabda Európa-bajnokság 5. helyéért vívott Törökország - Oroszország mérkőzésen a budapesti Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban 2015. június 27-én este. A török válogatott hosszabbítás után 68-66-ra győzött az orosz csapat ellen, így ötödik helyen végzett. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. június 28., vasárnap (MTI) – Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság vasárnapi döntőjén, amelyet a Syma-csarnokban rendeznek.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint éppen ezért nem lesz a helyszínen jegyértékesítés.

A kontinensviadal zárónapján 16.30-tól a címvédő spanyolok a fehéroroszokkal csapnak össze a bronzéremért, majd 19 órakor kezdődik a Franciaország-Szerbia finálé.

– MTI –