Helyi közélet

2007.09.21. 16:05

Három napig kiállítás és vásár

<p>Miskolc - Pénteken nyílt meg és vasárnap délután öt óráig várja az érdeklődőket a Miskolci Expo Kiállítás és Vásár az ITC-székházban. Az idei rendezvényre 70 cég, vállalkozás, intézmény jelentkezett. <DIA width="850" height="630" alt="Miskolci expo 2007.09.21."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Miskolci_expo_2007_09_21_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="10" alt="Miskolci expo 2007.09.21." src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.gif" width="13" border="0" /></A></DIA><A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/expo.pdf"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/sysres/sites/boon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Kiállítás és vásár</B></A>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/Miskolc-Expo.wmv/viewer.html " target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

Nemcsak kiállítás és vásár, de zene, tánc és ingyenes szurések is várják a látogatókat.Tegnap nyílt meg és vasárnap délután öt óráig várja az érdeklodoket a MiskolciExpoKiállítás és Vásár az ITC-székházban. Az idei rendezvényre 70 cég, vállalkozás, intézmény jelentkezett, hisz a kiállítás jó alkalmat teremt a gyártók, forgalmazók és fogyasztók személyes találkozására, a kapcsolatépítésre. A rendezvény elsosorban a Miskolcon és a régióban muködo mikro-, kis- és közepes vállalkozások termékeinek, szolgáltatásainak seregszemléje, de érkeztek kiállítók az ország más részeibol is. Legnagyobb számban az építoipar, valamint a megújuló energiaforrások legújabb termékeivel, technológiáival ismerkedhetünk meg.

Koncert és szurés

Az expo három napján színpadi programok szórakoztatják a közönséget, élo koncertekkel, divatbemutatókkal és tánccal, a Szent Ferenc Kórház pedig ingyenes egészségügyi szolgáltatásokkal, tanácsadással várja az érdeklodoket. A Magyar Vöröskereszt szombaton szervez a rendezvényen véradást.
A megnyitó napján vásári díjakat adtak át az arra érdemeseknek.

Vásári díjasok
Borsod-Abaúj-Zemplén megye díjazottja: Házteto Építési Tervezési Kft.
BOKIK díjazottja: Jutka Szucs
Miskolc díjazottja: Yamaha Zeneiskola
ITD-Hungary díjazottja: Andrássy Gyula Szakközépiskola
A rendezo Compexpo Stúdió Kft. díjazottja: DOXABI Zrt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában